STANDARDNO DOBAR VIKEND U KUTINI

Kutina 2017
Sandra Pleša i Željko Pišćetek

Predzadnji vikend u listopadu smo posjetili Kutinu gdje su kolege iz ORT Kutina pripremili off road druženje koje je obuhvatilo vožnju na širem području Moslavine.

Druženje je trajalo dva dana (21/22.10.2017.), a obišla su se uža i šira područja Repušnice, Ciglenice, Miklouške, Humke, Kutinice, Kletišta i Moslavačke gore.

Imali smo lijepo vrijeme, sunčano i toplo, pa je druženje i boravak na otvorenom više podsjećao na proljeće nego na jesen.

Kutina 2017Vožnja u koloni sa povremenim stajanjima, nekad zbog hrane i pića, nekad zbog pokojeg kvara na pojedinim vozilima, nekad zbog težih dionica za vozila koja su inače u “hard” kategoriji, a nekad čisto iz razloga da se okupimo i družimo na trasi.

Organizacijski je sve bilo “kao po špagi”, pa se tako nigdje i ni zbog čega nije stajalo nepotrebno dugo, tako da nije bilo niti one nervoze “šta sad čekamo”.

Vikend je protekao u opuštenoj atmosferi, malo smo se vozili, malo družili, jeli smo češće i više nego inače, ali to je karakteristika druženja u organizaciji ORT Kutina.

Nadamo se da će ekipa iz Kutine najmanje jednom godišnje ponoviti ovakav vikend.