OBAVIJEST O ODGAĐANJU 1. OFF ROAD SAJMA

OAC 2017

Obavještavamo sve zainteresirane i kontaktirane u sklopu 1. Offroad Adventure Campa, koji se trebao održavati u periodu od 27.09. – 01.10.2017. na području Zaprešića – Westgate Shopping Cityja, da je događaj ODGOĐEN.

ORK Schnee je, nakon konzultacija, primio obavijest glavnog organizatora ovog eventa o odgodi:

——————–

Poštovana Snježana,

Sa žaljenjem Vas obavještavamo da smo zbog izuzetno nepovoljnih vremenskih prilika koje su prouzročile značajna oštećenja na offroad parku donijeli odluku o odgađanju Offroad Adventure Campa koji se trebao održati u periodu od 27.9. do 1.10.2017. godine.

O novom terminu održavanja Sajma obavijestit ćemo vas u najkraćem vremenu.

Zahvaljujemo vam još jednom na podršci i spremnosti za sudjelovanje na ovom jedinstvenom događanju.

——————–

Na žalost, zbog obilne kiše koja je padala proteklih dana, a koja je podigla nivoe rijeka i natopila zemiljišta u toliko mjeri da je sve “pod vodom” pa i teren na kojem se trebao održavati i Offroad sajam, donijeta je odluka da se Sajam odgodi.

Osim što je voda “potopila” zemljište, oštetila je i pripremljene prepreke koje su napravljene za SUV vozila i motocross te se sada čeka povlačenje vode kako bi se mogla utvrditi stvarna šteta, a onda i saniranje istih. Nemoguće je i kampiranje, ne samo šatorima, nego i kamperima, prostor za izlagače – samim time i za posjetitelje, trenutno nije iskoristiv, te je najbolja opcija bila odgoditi ovo događanje.

Ovim putem zahvaljujemo svima na razumijevanju.

Sve naknadne informacije o daljnjem tijeku održavanja Offroad sajma će biti objavljene na našim stranicama, kao i na HR off road portalu Schnee.

Notice for Offroad Adventure Camp 2017.
(EN)