Off road Challenge “Šuma Kup”

Off road Challenge

Off road Challenge “Šuma Kup”, na kojem je bilo i članova ORK Schnee, je druženje koje se održavalo 29.02.2020. godine, a čiji je inicijator prije više godina – Ivan Jandrečić, dobro osmislio ovo događanje.

Off road Challenge U suradnji s nekoliko prijatelja organizirano je druženje i ove godine, ali su “konačno” našli i prigodan naziv za isto: Off road Challenge “Šuma Kup”.

Već je standard da je ovo druženje organizirano vrhunski – i to od jutra do mraka.
Okupljanje je bilo zakazano do 08,00 sati u Pavučnjaku (“Stara Karlovačka” cesta), gdje je prije polaska bila upriličena prava gozba za doručak.

Do vrha Plešivice

Nakon što se formirala kolona od 17 terenaca, krenulo se na cjelodnevnu vožnju šumskim putovima na područjima Klinča sela, Purgarije, Betera, Kolzlikova, Stankova sve do vrha Plešivice.

Off road Challenge Bilo je i stajanja – što zbog neprohodnosti terena, što zbog nekih (“normalnih” za takve uvjete) letećih kvarova, ali vrijeme je brzo prošlo.

U povratku s Plešivice, spustili smo se do vikendice kolege Mije Pučara, gdje nas je dočekao odojak za večeru.

Ekipa si je zaista dala truda i ove godine, te su nas počastili još jednim nezaboravnim danom u blatu.

Ovim putem ORK Schnee zahvaljuje još jednom zaslužnima na pozivu za vožnju, a ujedno se nadamo da će Off road Challenge “Šuma Kup” postati neizostavno događanje svake godine.

Zadnje druženje održano je 2016., a kako je tada bilo, pogledajte u Fotogaleriji (FOTO GALERIJA – OFF ROAD 2016. – Off road druženje “Kod Jandrečića”).

Off road Challenge Druženje “na poziv”

Dio slika od ove godine se mogu pogledati na HR Off road portalu Schnee, dok su na kraju galerije navedeni linkovi na albume s više slika objavljenih na Facebooku.

Krug off roadera se širi. U odnosu na početke, promijenilo se samo to da organizator ima iz godine u godinu više sudionika koji žele biti na popisu privilegiranih za “Šuma Kup” vožnju.

Tko zna, možda jednom organizatori odluče napraviti i natjecanje. Svi preduvjeti za dobru utrku su tu. Vjerujemo da bi čak bilo potrebno i limitiranje zainteresiranih.

Off road Challenge
Off road Challenge "Šuma Kup 2020."