Redovna i Izborna Skupština

Skupština ORK Schnee 2019.

Redovna i Izborna Skupština – Danas smo predali Zapisnik s 12. Redovne i 4. Izborne Skupštine ORK Schnee u – Gradski ured za opću upravu Grada Zagreba.

Skupština ORK Schnee 2019.Redovna i Izborna Skupština održana je dana 19.12.2019. u Brezničkom Humu.

Prije same sjednice, okupili smo se na Moto i quad poligonu “PK” te se malo provozali i družili, te smo nakon toga sjednicu održali u restoranu nedaleko poligona.

Novo/staro rukovodstvo ORK Schnee

Redovna i Izborna Skupština je protekla mirno ali aktivno.
Izglasano je povjerenje starom rukovodstvu tako da Predsjedništvo Kluba i nadalje funkcionira u sastavu:

Predsjednik – Snježana Jurić;
Dopredsjednik – Zoran Lenart;
Tajnik – Nebojša Gvozdić;
Član Predsjedništva – Stjepan Jakopčić;
Član Predsjedništva – Anđelko Cvek.

Skupština ORK Schnee 2019.Iz Izvješća o radu, izdvojiti ćemo našu aktivnost u vidu posjeta drugim off road događanjima.

Tako smo sudjelovali na jednodnevnom off road druženju u Križevcima kojim smo se oprostili od 2018. godine, a koje su organizirale kolege iz ORK Križevci. Odazvali su se Nebojša Gvozdić, Anđelko Cvek, Zoran Lenart i Snježana Jurić.

Zatim je uslijedio odlazak Anđelka Cveka i Snježane Jurić na natjecanje u Bosnu i Hercegovinu, a koje već tradicionalno organizira ekipa iz ORK Kozara. Anđelko je sudjelovao kao suvozač Zoranu Švecu iz ORK Križevci.

Sredinom travnja je uslijedila off road vožnja na području Topuskog, a na kojoj su sudjelovala dva člana ORK Schnee: Željko Piščetek i Snježana Jurić (posredno i Anđelko Cvek bez kojeg ove vožnje ne bi niti bilo).

U svibnju sudjelujemo na off road natjecanju u Hagnju – ORT Haganj, kao i na privatnom off road druženju na poziv g. Alojza Jalžečić iz ORT Kutina gdje ispred Kluba dolaze Anđelko Cvek, Zoran Lenart i Snježana Jurić.

Skupština ORK Schnee 2019.Drugi dio godine

U lipnju smo bili gosti na “8. Off road Touru po Dalmaciji” kojem je organizator ORK Dalmacija 4×4. Klub je predstavljala Snježana Jurić.

Početkom rujna smo posjetili Osijek Vojakovački gdje je ORK Križevci priredio trodnevno off road natjecanje. Klub su predstavljali Anđelko Cvek i Snježana Jurić – kao suvozačica Darku Jurekić iz ZG off road kluba, a osvojeno je i 3. mjesto na Noćnom roadbooku te 1. mjesto na Soft roadbooku.

10-ak dana kasnije Snježana Jurić posjećuje četverodnevno natjecanje “Blidinje Challenge” u Bosni i Hercegovini, a čiji je organizator HercegPro Team.

Sredinom listopada Željko Pišćetek i Snježana Jurić odlaze na “Zelinsku kestenijadu” gdje sudjeluju u off road vožnji u organizaciji ORK Piva dvije.

U drugoj polovici listopada Nebojša Gvozdić i Snježana Jurić sudjeluju u organizaciji 7-dnevnog natjecanja “Wild boar valley challenge” (WBVC) u organizaciji ORK Kamo oko vidi iz Buzeta.

Krajem prosinca Željko Pišćetek odlazi na off road druženje u Zelini po vrhu Ivanščice, organizator ORK Piva dvije.

Novi članovi

Na Skupštini smo imali i goste. Dvoje je odlučilo postati članovima ORK Schnee, što je odmah i odobreno te su predane Zamolbe prihvaćene.

Ovim putem zahvaljujemo na povjerenju te čestitamo Sandri Pajić i Marku Zimonja – našim novim članovima.

S Markom smo se već družili na nekim događanjima gdje je bio prisutan svojim Nissan Patrolom, a nadamo se da će nam se ubuduće pridružiti i Sandra.

Uglavnom, odradili smo još jednu Redovnu i jednu Izbornu Skupštinu, i idemo dalje.