Aktivan off road početak u 2019.

Aktivan off road početak sezone 2019.

Aktivan off road početak u 2019. godini mogao bi biti dobar znak za umiruća off road događanja.

Aktivan off road početak sezone 2019.Kraj 2018. godine obilježen je neformalnim druženjem u organizaciji ORK Križevci dva dana uoči Silvestrova (29.12.2018.).

Pozivu se odazvalo nekoliko članova ORK Schnee (Nebojša Gvozdić, Anđelko Cvek, Zoran Lenart i Snježana Jurić).

Natjecanja i druženja

Zatim je uslijedio odlazak Anđelka Cveka i Snježane Jurić na natjecanje u Bosnu i Hercegovinu, a koje već tradicionalno organizira ekipa iz ORK Kozara zadnji vikend u ožujku (29-31.03.2019.). Anđelko je sudjelovao kao suvozač Zoranu Švecu iz ORK Križevci.

Aktivan off road početak sezone 2019.13. i 14. travnja, tjedan dana uoči Uskrsa, uslijedila je off road vožnja u organizaciji Darka Jurekića iz ZG off road kluba, a na kojoj su sudjelovala dva člana ORK Schnee: Željko Piščetek i Schnee (posredno i Anđelko Cvek).

Na druženje s elementima natjecanja organizatora ORT Haganj, održanom prve nedjelje u svibnju (05.05.2019.), u Haganju je Schnee.
U vozilu Alojza Jalžećića iz ORT Kutina provodi odličan dan pun dobre vožnje, smijeha, zezancije.

Priznanje za promociju off roada

Prilikom podjele nagrada, organizator – Nenad Dumić (Racak) je Schnee uručio vrijednu sliku – ulje na platnu off road motiva kao zahvalu za promociju off roada (HR Off road portal Schnee).
Prekrasna gesta! Hvala Racak, puno znači!

Aktivan off road početak sezone 2019.U nedjelju 12. svibnja su se tri člana (Anđelko Cvek, Zoran Lenart i Schnee) odazvali na privatno druženje Alojza Jalžečića iz ORT Kutina.

Povod je bio “oklada” i janjac (kojeg je – da se našalimo – trebalo naći u šumi Moslavačke gore).

Međutim, svi smo znali da Alojz samo želi dobro proslaviti svoj rođendan te smo se pojavili sa simboličnim poklonima.

Ako je aktivan off road početak u ovoj godini samo naznaka da će i ostatak sezone biti takav, onda ima nade za opstanak off roada.

Ostaje nam da pričekamo i vidimo kamo će nas odvesti naša grana automobilizma.