DOGOVOREN NOVI TERMIN “OAC 2018.”

OAC 2018
Offroad Adventure Camp 2018.

Offroad Adventure Camp (OAC), koji se trebao održavati krajem rujna 2017. godine, na području Zaprešića, kod Westgate Shopping Centra, i koji je zbog obilne kiše koja je potopila teren morao biti odgođen, održati će se ove godine u svibnju.

Novi termin ovog offroad sajma je predviđen za period od 24. do 27.05.2018. na istoj lokaciji.

Što se tiče offroada kakav voze off road klubovi (natjecanja, razna druženja i sl.), a koji glavni organizator vodi pod “extreme off road“, organizacijski spada pod ORK Schnee.

Offroad Adventure Camp 2018.

Nadamo se da ćete nam tu pomoći prezentacijom vaših vozila posjetiteljima i sudionicima sajma, te da će se izložbena i natjecateljska vozila, uz predstavljanje off road klubova i vozila, izdvojiti u grupu atraktivnosti sajma.

Svi smo svjesni da prosječni građani ni ne znaju za sve one prerade na vozilima kojima dolazite na razna događanja, da se takva vozila ne mogu vidjeti u običnom cestovnom prometu, da klubovi i pojedinci svojim terenskim vozilima pomažu u raznim situacijama kao npr. dovoz hrane za divljač na nepristupačna mjesta, krčenje i čišćenje glomaznog otpada uz pomoć vitla itd.

U sklopu Offroad Adventure Campa ćemo prirediti malo natjecanje zadnja 2 dana sajma na maloj parceli koju ćemo pokušati iskoristiti maksimalno moguće.

O svim detaljima i napretku ćemo vas obavještavati na ovoj našoj stranici, kao i na HR off road portalu Schnee. Pratite nas.