OBAVIJEST: SKUPŠTINA ORK SCHNEE

ORK Schnee Skupština 2013

Poštovani članovi ORK Schnee,

podsjećamo vas da se sjednica Skupštine održava 07.12.2013. godine, s početkom u 16,00 sati, kao i da je okupljanje predviđeno za 10,00 sati, nakon čega će uslijediti i kraća vožnja do lokacije na kojoj će se održati Skupština.

Sve informacije ste dobili mailom i putem Facebooka unazad 10-ak dana (poziv, Dnevni red, lokaciju s ostalim potrebnim informacijama), te molimo da se, u slučaju spriječenosti Vašeg dolaska, očitujete te dostavite punomoć za zastupanje.

Danas su se malo obišli putovi, čisto da se vidi koliko i na kojim dijelovima je zaraslo, a slikice s “trasiranja” možete pogledati na linku Fotogalerija.

Trasa neće biti niti duga, niti zahtjevna, malo će se ‘okolnim’ putovima “potrošiti” možda 2-3 sata onako, bez žurbe, a zatim nam slijedi ručak te nakon njega i održavanje Skupštine.

Dakle, da rezimiramo.
Okupljanje je u 10,00 sati.
Pokret na vožnju je planiran za 11,00 sati.

Svi oni kojima ne odgovara prijepodnevna aktivnost, mogu doći u Veliku Goricu oko 15,00 sati (u to vrijeme bi po planu već trebali biti svi tamo), ili do 16,00 sati – kada počinje sjednica Skupštine.

Predsjedništvo Kluba zahvaljuje svima koji su potvrdili/opravdali svoj dolazak ili spriječenost, kao i onima koji će to uraditi do petka (06.12.2013.).

Vidimo se kroz nekoliko dana (mali dio vožnje možete pogledati na kratkom filmiću).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •