KRATKA VOŽNJA PRIJE 6. SKUPŠTINE ORK SCHNEE

ORK Schnee 2013

Ovogodišnja Skupština ORK Schnee je održana u subotu, 07.12.2013., u Velikoj Gorici, u prostorijama privatne kuće na adresi III Šenoin put 16, a zakazana je za 16,00 sati.

Prije održavanja redovne sjednice Skupštine, članovi Kluba i nekoliko gostiju su se okupili u 10,00 sati na Kosnici (Zagreb) te se nakon jutarnje kave krenulo obilazno do Velike Gorice.

Kratka vožnja i druženje završila je oko 15,00 sati gdje se društvo okupilo zbog ručka, Skupštine i nastavka druženja u prostorijama koje nam je ustupio g. Marin.

Ovim putem zahvaljujemo g. Marinu i njegovoj obitelji, kao i g. Marku Medariću – Medi na angažmanu oko realizacije ovog druženja i same Skupštine.

Također, zahvaljujemo i svim članovima koji su doprinijeli svojim dolaskom ili ovlaštenjima za zastupanje, i svim gostima koji su uveličali ovaj naš mali skup.

Slike su postavljene u foto-galeriji na ovim stranicama, a Zapisnik sa ove Skupštine će biti dostavljen članovima putem e-maila ili na druge načine izvještavanja.

Koristimo priliku da skrenemo pažnju članovima na uplatu članarine za 2014. godinu ukoliko žele i nadalje biti članovi ORK Schnee.