VEČER ZAHVALE…

ORK Schnee - LD Srnjak Ribnik
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je zahvala2.jpg

Izvrsna suradnja s lovcima Lovačkog društva “Srnjak Ribnik” i predstavnicima Općine Ribnik se nastavlja.

Članovi Kluba su inicirali druženje te su lovci spremno ponudili pomoć i stavili na raspolaganje njihov Lovački dom i same članove LD za pomoć kod realizacije.

Druženje, koje se može nazvati i “Večer zahvale”, odredili smo za 20.06.2009., a pozvani su bili svi lovci, općinari, obitelj Car i drugi.

Uz roštilj, pivu, izvrsno vino i sl., zadržali smo se u dobrom druženju i dodatnom upoznavanju, a poslije večere smo podijelili i zahvalnice samom Lovačkom društvu i
donedavnom Predsjedniku LD – g. Nikoli Mus, a koju zahvalnicu je preuzeo novi Predsjednik – g. Ivan Kuzmić, te gospodinu Mladenu Klemenčić koji nam je bio glavna spona za vrijeme cijelog trasiranja.

Također, predane su zahvalnice Općini Ribnik, zatim Dopredsjedniku Općine Ribnik – gospodinu Nikoli Dolinar, te Predsjedniku Općine Ribnik – gospodinu Nikoli Tržok, koji je ispred navedenih i preuzeo zahvalnice.

Ovim putem, članovi ORK Schnee još jednom zahvaljuju svima koji su doprinijeli da se 1. Schnee off road – Kup 2009. mogao održati u ožujku 2009. te se nadamo da će se ovako dobra i kvalitetna suradnja nastaviti.