PRIJAVE ZA 1. OFFROAD ADVENTURE CAMP – WESTGATE

OAC 2017

Zadnji tjedan u rujnu 2017. na području Zaprešića, točnije Shopping centra Westgate, održavati će se 1. Hrvatski Offroad Adventure Camp u trajanju od 5 dana, a kakav se već godinama održava u drugim zemljama.

Namjera organizatora je ovaj off-road SAJAM ponavljati svake godine tako da to jednog dana postane tradicija.

Glavni organizator je Offroad Adventure Camp, dok je za off road vezan uz vozila koja su aktivna na raznim natjecanjima i druženjima (kroz raznu dokumentaciju organizatora, mi se svrstavamo u “Extreme” off road), organizator ORK Schnee.

Otvorenje sajma je zakazano za 27.09.2017. i trajati će zaključno sa 01.10.2017. u večernjim satima. Posjetitelji će ga moći obilaziti svaki dan od 10,00 – 19,00 sati.

Ulaznica za posjetitelje će koštati 10,00 kn, ali za istu ulaznicu će se moći popiti piće (2 dcl pive ili 3 dcl vode ili soka), te će ulaznica automatski ulaziti u bubanj za nagrade koje će se izvlačiti zadnjeg dana.

Prema Programu glavnog organizatora, navečer u subotu na nedjelju (30.09./01.10.) će biti upriličeni koncerti raznih izvođača.

Svi koji su zainteresirani iskoristiti ovu jedinstvenu priliku kao izlagači, a mogu ponuditi bilo koji vid “off roada” posjetiteljima ili ostalim izlagačima (znači, ne mora biti vezano isključivo uz terenska vozila, nego sve što ima bilo kakve veze sa off roadom, kao npr. planinari, sportska obuća, odjeća, sve vezano uz kampiranje, biciklisti, motoristi i sl.), mogu ispuniti Prijavnicu IZLAGAČA ili se javiti organizatoru putem webstranice www.offroad-camp.eu.

Napomena da su prijave otvorene do 15.08.2017.

Natjecateljski dio (Extreme offroad) možemo podijeliti u dvije grupe od kojih će se jedna grupa prezentirati medijima i posjetiteljima već od prvog dana – kao izlagači svojih vozila i prezentatori domaćih Off road klubova, te druga grupa koja će stići radi natjecateljskog dijela (subota/nedjelja).

Prvi dio obuhvaća popunjavanje Prijavnice za izlaganje vozila/klubova, a drugi dio popunjavanje standardnih Prijavnica za posade koje će se natjecati u 3 discipline na poligonu: Hard, Soft i Extreme.

Startnina će biti 120,00 kn po osobi, prostor za kampiranje je osiguran, a obzirom na limitiran broj vozila/ljudi, dobro bi bilo prijavnice ispuniti i dostaviti organizatoru što prije na e-mail: schneehr@gmail.com.

Sve važne informacije, detaljnije opise i sl., biti će objavljivane na ovoj stranici te na HR off road portalu Schnee. Budite informirani na vrijeme i pratite na stranici kako napreduju pripreme.
– PROGRAM EXTREME OFF ROAD (pdf)