OSNIVANJE ODBORA ZA KLUPSKA I DRUGA DRUŽENJA

ORK Schnee 2008

Osnivanjem Odbora za klupska i druga druženja (u nastavku: Odbor), u Klubu smo dobili jednu radnu skupinu čiji je zadatak obavještavanje svih članova Kluba o raznim druženjima i akcijama bilo da se radi o internim ili svim ostalim druženjima, odlascima na vožnje, natjecanja ili slično.

Odbor čini 5 članova Kluba koji su međusobno podijelili ostale članove po grupama, a svaki član Odbora je zadužen za pravovremeno obavještavanje svoje grupe i povratno prosljeđivanje informacija Odboru.

Svi članovi su dužni dati povratnu informaciju da su dobili obavijesti i da li će sudjelovati ili ne, a sve kako bi se znalo stvarno stanje.

Ukoliko od pojedinaca neće stizati povratne informacije, isti će biti isključeni iz grupa i neće imati pravo prigovora da nisu upoznati sa klupskim događanjima.

Kako bi svi mogli imati uvid u koju grupu spadaju, u nastavku možete pogledati u koju grupu spadate i koji član Odbora je na čelu Vaše grupe, a brojeve telefona i e-mail adrese za kontakt možete pogledati na linku Registar članova ORK Schnee (redni br. 10 pod Osnivanje kluba) koji se nalazi na linku “Samo za članove”:

Dalibor Lončar

DALIBOR LONČAR – DADO

– NEBOJŠA GVOZDIĆ
– MATIJAŽ ŽAGAR
– MARKO MIHAEL LIPOVEC
– UROŠ JEREB
– IVANČICA MATUŠA

Gordan Čeak

GORDAN ČEAK

– ANĐELKO CVEK
– AMIR PERVIZ
– BRUNO MILIČKI
– NEDIM PERVIZ
– BRUNO ČEAK

Gordan Jelača

GORDAN JELAČA – AFE

– DAMIR MAGIĆ
– MARINA KOSANOVIĆ
– ANITA ČAČIĆ
– MARINKA ČAČIĆ
– DANIEL BELOŠEVIĆ

Stjepan Jakopčić

STJEPAN JAKOPČIĆ – HUMKO

– ZORAN LENART
– MARTINA LOVREK
– ANĐELKO SRABINEC
– ANTONIO LELJAK
– DAVOR BELOŠEVIĆ

Neven Kuharić

NEVEN KUHARIĆ – KUKI

– SNJEŽANA JURIĆ
– NENA ERAK
– RENATO KLARIČIĆ
– MARIO HRANIĆ
– DANIJEL POSAVEC