ODRŽANA 5. REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA

ORK Schnee Skupština 2013

U subotu, 26.01.2013., je održana 5. Redovna sjednica Skupštine ORK Schnee. Od informacija za naše članove, izdvojiti ćemo neke kako bi ih upoznali sa odlukama.

Krenimo od članarina za tekuću godinu.

Dakle, ovih dana će se tiskati uplatnice na ime svakog člana Kluba, te će vam na kućne adrese stići uplatnica za članarinu. Podsjećamo da je krajnji rok za uplatu članarine 31.03.2013., kao i da je uplatu i dalje moguće izvršiti na žiro-račun Kluba ili osobno, kao i do sada.

U slučaju da ste obvezu plaćanja članarine izvršili prije primitka uplatnice (na bilo koji način: osobno, putem Internet bankarstva, u pošti, Fini, banci), molimo vas da zanemarite primljenu uplatnicu.

Članovi koji do 31.03.2013. ne podmire svoju obvezu, biti će brisani iz Registra članova ORK Schnee.

Onim članovima koji uplate članarinu, Predsjedništvo kluba će dostaviti nove članske iskaznice važeće slijedeću godinu dana (primopredaja je moguća osobno ili ukoliko vam više odgovara, iskaznica će vam biti dostavljena poštom na kućnu adresu).

Nadalje, podsjećamo nove članove da što prije dostave slike za članske iskaznice, kao i slike na kojima su uz svoje vozilo, a dostaviti ih mogu na e-mail kluba: schneehr@gmail.com.

Plan za 2012. godinu smo u većem dijelu realizirali, a plan za 2013., uz standardne stavke, donosi i organizaciju 2 druženja i to mimo onih malih ‘internih’ druženja unutar kluba.

Dodatne informacije po pitanju organizacija druženja, moći čete kao i do sada pratiti na ovoj klupskoj webstranici, dok će najvažniji detalji biti objavljeni i na webu HR Off road portala Schnee te Off road foruma Schnee.

U svakom slučaju, klub je i dalje aktivan na svim poljima te se nadamo da će se i oni pasivniji članovi kluba malo više aktivirati i pomoći oko realizacije planova unutar ORK Schnee.