ODRŽANA 3. REDOVNA IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE

ORK Schnee Skupština 2010

Jučer (11.12.2010.) smo održali 3. Redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine, i to na sam “rođendan” Kluba (Rješenje o registraciji je od 11.12.2007. godine), te ovim putem čestitamo rođendan sami sebi 🙂, odnosno svim članovima koji su omogućili da Klub funkcionira i doživi 3. rođendan.

Na sjednici Skupštine je sudjelovalo 2/3 članova, što zadovoljava sve uvjete za održavanje Skupštine, a sama sjednica je protekla radno i uz konstruktivne prijedloge prisutnih.

Zadali smo si zadatke navedene u Planu aktivnosti za 2011. godinu, te su članovi pokazali volju da aktivno sudjeluju u odrađivanju što više predloženih i planiranih stavki;
– razradili smo neke upitne stavke;
– postavili dva nova člana Predsjedništva – Stjepana Jakopčić i Zlatka Hrastić – kojima ovom prilikom čestitamo i želimo dobrodošlicu na funkcije Članova Predsjedništva te se nadamo da će nastaviti s aktivnim radom kao i do sada;
– potvrdili primitak novih članova – kojima i ovim putem čestitamo na primitku u članstvo;
– dogovorili nove tematske sastanke (održavanje 2 druženja, iznajmljivanje HR off road portala Schnee radi opstanka i sl.) i druge stvari.

Bez obzira na raznovrsne “krize”, mi se nadamo boljem “sutra” te već od danas krećemo s novim elanom kako bi odradili što više planiranih aktivnosti koje smo postavili pred sebe.

Predsjedništvo Kluba zahvaljuje svim članovima na potpori i pokazanoj volji i želji da Klub i dalje funkcionira, na nekim područjima čak i aktivnije nego do sada.

Predsjedništvo ORK Schnee