KAKO JE ZAMIŠLJEN “OFFROAD ADVENTURE CAMP”

OAC 2017
OAC 2017

Sajam koji će se održavati zadnje dane u 9. mjesecu će biti “grupiran” na način da će biti podijeljen u 4 (u prezentaciji su slikovno obuhvaćene 3) podjele terena.

U jednom dijelu, središnjem, će biti Show park, u drugom Camping park, u trećem Off road park za SUV vozila, motocross i sl., dok će u četvrtom dijelu (koji se ne vidi u prezentaciji) biti Extreme off road park – off road klubovi i terenska vozila kojima se odlazi na druženja i na utrke. (Klikni na slike).

SHOW PARK

Središnji dio predviđen za izlagače koji imaju što ponuditi svima koji se bave bilo kojim vidom “off roada”.

Znači, firme i poduzetnici koji se bave prodajom vozila, raznih dijelova, opreme za kampiranje, odjeće, obuće, raznih rekvizita itd., bilo da se radi o biciklima, motorima, vozilima, planinarima, šetačima, trkačima i svima ostalima koji se pronalaze u takvim i sličnim hobijima ili profesijama, te će u ovom dijelu moći i izložiti svoje rekvizite, vozila, plovila itd.

Zainteresirani trebaju poslati popunjene prijavnice organizatoru Offroad Adventure Camp, a koje možete pronaći i na ovoj stranici s lijeve strane, ili na stranici glavnog organizatora cijelog ovog eventa.

OAC 2017CAMPING PARK

Odmah uz Show park (bočno) biti će smješteni svi oni koji su na bilo koji način povezani sa opremom za kampiranje – od raznih kampkućica, kampera, šatora itd.

Također, prostor je predviđen i za smještaj izlagača, te će u tom dijelu biti moguće kampiranje privatnom opremom.

OFFROAD PARK

S druge strane Show parka (bočno) će biti poligon za testne vožnje novih terenskih vozila (SUV), bicikala, motora, quadova i sl., a gdje će zainteresirane provesti instruktori.

Poligon će s vanjske strane imati trasu sa preprekama za sve koji požele proći i isprobati svladavanje istih, dok će u unutarnjem dijelu staze biti smješten poligon za motocorss, quadove, bicikliste i ostale avanturiste koji to požele isprobati.

EXTREME OFF ROAD PARK

Ovaj dio terena je predviđen za sve off road KLUBOVE i njihove terence, a nije slikovno obuhvaćen u prezentaciji.

Teren se nalazi na sjevernoj strani u odnosu na ove tri prethodne kategorije (južno je Westgate), te će ovdje biti smješteni svi off road klubovi (ORK) i pojedinci koji će, osim prezentacije klubova i svojih vozila, na tom dijelu voziti soft, hard ili extreme natjecanje zadnja dva dana sajma.

OAC 2017

Dakle, od 27.09. će biti moguće izlaganje terenaca ORK koji su pripremljeni za utrke, razna off road druženja i sl., te će vlasnici moći 30.09. i 01.10. (subota, nedjelja) natjecateljski sudjelovati u kategorijama koje će im pripremiti ORK Schnee – organizator ovog “Extreme off road parka”.

Prvog dana (27.09.) je predviđen “novinarski dan” te će u poslijepodnevnim satima svaki vlasnik izloženog vozila moći prezentirati svoje vozilo i klub.

Također, svi koji će doći izlagati vozila, ili samo sudjelovati u natjecateljskom dijelu, moraju biti svjesni da se automatski slažu sa objavljivanjem slika ili videa od strane organizatora, novinara ili posjetitelja koji će htjeti slikati ili na neki drugi način zabilježiti svoj dolazak u “Extreme off road park”.

ORK nemaju nikakav trošak oko smještaja (kampiranje) i izložbe (prezentacija klubova i vozila).

Oni koji žele sudjelovati kao natjecatelji, za kotizaciju će izdvojiti simboličnih 120,00 kuna (cca 16-17 eura).

www.euro4x4parts.com

Organizator će osigurati pehare za prva 3 mjesta u svakoj kategoriji, te prema mogućnosti i robne nagrade.

Za sada možemo sa sigurnošću najaviti nagrade sponzora EURO4X4PARTS (www.euro4x4parts.com) koji će najboljima po kategorijama osigurati robne nagrade.
Program Extreme off road-a i sve ostale informacije možete pronaći na stranicama koje su već navedene, kako na ovoj ORK Schnee (www.ork-schnee.com), tako i na HR Off road portalu Schnee (www.schnee-hr.com) ili na stranici Offroad Adventure Camp-a (www.offroad-camp.eu).

Nemojte čekati, obavite prijave na vrijeme i rezervirajte svoje mjesto na ovom 1. Offroad Adventure Camp-u koje će se održavati na terenu odmah uz Westgate Shopping City Zaprešić.