3 I POL TJEDNA DO ADVENTURE CAMPA

OAC 2017

Za manje od mjesec dana (27.09. – 01.10.2017.) će se kod Shopping centra Westgate u Zaprešiću održavati 1. Offroad Adventure Camp na području HR, sajam off road opreme, raznih rekvizita, prezentacije vozila sa pogonima na sva 4 kotača, cross motocikala itd.

U sklopu sajma će se održavati i off road natjecanje poligonskog tipa zadnja 2 dana, a prethodne dane će Off road klubovi koji požele izlagati svoja vozila i predstaviti svoje klubove, družiti se sa medijima i posjetiteljima, te međusobno.

Sajam će svaki dan biti otvoren za posjetitelje od 10,00 sati ujutro – do 19,00 sati navečer.

Ulaznica za njih će iznositi 10,00 kuna, a ona uključuje jedno piće te automatski sudjeluje u bogatoj nagradnoj igri sa izvlačenjem dobitnika zadnjeg dana sajma.

Uz posjet sajmu, ORK Schnee organizira su subotu i nedjelju (30.09.-01.10.) malo natjecanje na kojem je moguće sudjelovati u kategorijama SOFT, HARD i EXTREME, ovisno o pripremljenosti vozila.

Svaka kategorija će biti nagrađena peharima za prve 3 posade u poretku, dok će ostali natjecatelji dobiti medalje.

Biti će i robnih nagrada prema mogućnostima organizatora, a u tome će nam djelomično pomoći Euro4x4parts, kao i svaki od natjecatelja koji će uplatiti startninu od 120,00 kn.

Prijaviti se može već sada putem Prijavnica koje se nalaze sa lijeve strane (osim PDF formata, imate i DOC format za popunjavanje na računalu), a zajedno sa potvrdom o uplati ih pošaljite na mail: schneehr@gmail.com.

Podaci za uplatu se nalaze na linku “Kontakt“, a navesti ćemo ih i ovdje:

Auto klub SCHNEE OFF ROAD (ili skraćeno: ORK SCHNEE)
Trg Lovre Matačića 5
10360 Sesvete, Zagreb – HR

IBAN: HR2123600001101992645
SWIFT: ZABAHR2X
Poziv na broj primatelja: 48272631982
Opis plaćanja: Adventure Camp soft/hard/extreme (ovisno za što se prijavljujete)

Uskoro ćemo objaviti i Pravilnik te sve informacije koje bi vam dodatno mogle biti korisne.

Ono što nismo naveli u dosadašnjim objavama, svakako će biti objavljivane do samog događanja, a ako smo nešto zaboravili napomenuti, postavite nam pitanje e-mailom ili na neki drugi način te ćemo se potruditi da i te informacije objavimo u što kraćem roku za sve zainteresirane.