ČLANOVI KLUBA SUDJELOVALI NA HAF 2012.

HAF 2012

Na Jarunskom jezeru u Zagrebu, održan je prvi Hrvatski Auto Festival (HAF 2012.), i to vikend uoči početka školske godine – 01. i 02.09.2012., a svoj doprinos sigurnosti u prometu dali su MUP i HAK koji su kao suradnici HAF-a još jednom upoznavali roditelje i djecu svojim akcijama kao što su “Poštujte naše znakove” i sl.

HAF je okupio oko 500-tinjak izloženih vozila, odnosno oko 30-ak izlagača među kojima su se osim zastupnika poznatih marki vozila, našli i tuningaši, oldtimeri, rijetki primjerci vozila, novi modeli nekih

proizvođača, vozila na električni pogon, od kojih ste vjerojatno čuli već za superautomobil Rimac Concept One s 1088 KS ili Dok-Ing Cabrio kojem će ovo biti svjetska premijera, pa recimo Fiat Panda Van – hrvatska prerada nove Pande i još mnogi drugi, pa razni klubovi, od koji je dio prostora organizator namijenio i off road vozilima, ali “našim” – “pravim” off road vozilima od kojih neka ne možete vidjeti u prometu.

Osim ORK Schnee, vozila su izložili i dečki iz ORK Križevci te AK Croatia Trophy, a jedno vozilo je izložio Zenteren – off road center iz Zagreba.

Iako je cijela subota bila kišna, ljudi su cirkulirali, neki s kišobranima, neki čak i bez, no postavljali su pitanja o vozilima, preradama, natjecanjima na kojima se mogu vidjeti takva vozila, skupoći održavanja, kvarovima i sl.

Nedjelja je bila suha i sa dosta sunca pa je i posjetitelja bilo znatno više.

Naša off road ekipa je napravila štimung i baš nam je bilo dobro.
Posjetiteljima su dozvolili ulazak u vozila, slikanje i sl. pa je sve prošlo i više nego brzo.

Ovim putem se zahvaljujemo prvenstveno organizatoru HAF-a na pozivu i na mogućnosti da i off roaderi predstave neka od vozila, a posebno zahvaljujemo kolegama-izlagačima iz ORK Križevci – Zoranu Švec, Marku Horvat i Robertu Antolković koji je od petka do nedjelje boravio na Otoku hrvatske mladeži zajedno s Nebom i Schnee;
iz AK Croatia Trophy – Darku Jurekić,
iz Zenterena – Davidu Geras,
te članovima ORK Schnee – Stjepanu Mikulčić i Juraju Stužić, Urošu Jereb i Nebojši Gvozdić.